Blog

Bekijk nieuws archief
Wat nou als . . . . . 11-1-2021
Door Erwin van Erp - Accountant - administratieconsulent

  Aanleiding van dit artikel is een telefoontje van een klant van me over het uitvallen van één van zijn belangrijke medewerkers. Dit in combinatie met de gemuteerde COVID19 variant die in de UK rond waart. Niet alleen rond waart maar zeg maar gerust huishoud en tot chaos gaat leiden.
 
Lees verder...
NIEUWE VERLIESVERREKENINGSREGELS VENNOOTSCHAPSBELASTING 9-12-2020
Door Jaap van Ooijen - Fiscaal - jurist

  Per 1 januari 2022 gelden er nieuwe verliesverrekeningsregels in de vennootschapsbelasting (Vpb).
Lees verder...
SUBSIDIE AANSCHAF/LEASE ELEKTRISCHE BESTELBUS 7-12-2020
Door Jaap van Ooijen - Fiscaal - jurist

  Indien u voornemens bent om een elektrische bestelbus aan te gaan schaffen doet u er verstandig aan om dat nog even uit te stellen. Er wordt namelijk momenteel een subsidieregeling uitgewerkt om de aanschaf of lease van elektrische bestelbussen te stimuleren. 
 
Lees verder...
BIJZONDER UITSTEL VAN BETALING 15-5-2020
Door Jaap van Ooijen - Fiscaal - Jurist

  Indien uw bedrijf betalingsproblemen heeft vanwege de coronacrisis dan is het mogelijk om bijzonder uitstel van betaling aan te vragen bij de Belastingdienst nadat u een belastingaanslag ontvangen hebt.
 
Lees verder...

Actueel nieuws

Herstelmogelijkheid aanvraag subsidieregeling praktijkleren 2019-2020 De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap biedt werkgevers de mogelijkheid om alsnog subsidie aan
Hoofdlijnen verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandigen De minister van SZW heeft in een brief aan de Tweede Kamer de hoofdlijnen van een verplichte