Blog

Bekijk nieuws archief
BREXIT 28-1-2019
 Door Jaap van Ooijen - Fiscalist

  Met nog circa 60 dagen tot de Brexit is er nog veel onduidelijk. Eén ding is vrijwel zeker, en wel dat op 29 maart 2019 het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) de Europese Unie (EU) verlaat.
Lees verder...
Eindejaar tips! 11-12-2018
 Door Rowan Cremers - Fiscalist

Btw-verhoging van 6% naar 9%
Per 1 januari 2019 gaat het lage btw-tarief omhoog van 6% naar 9%, mogelijk is het interessant om vooruit te factureren aan uw klant zodat uw klant vooruit kan betalen.
Lees verder...
Laat geen geld liggen; Compensatie voor vrouwelijke zelfstandigen! 28-5-2018
Door Rowan Cremers - Fiscalist
Vrouwelijke zelfstandigen die tussen 7 mei 2005 en 4 juni 2008 zijn bevallen, kunnen vanaf 15 mei 2018 een compensatie aanvragen bij het UWV. U wordt aangemerkt als vrouwelijke zelfstandigen indien u destijds een eigen onderneming had, u meewerkende echtgenote/partner was of wanneer u DGA, freelancer, gastouder en/of zorgverlener via een persoonsgebonden budget (PGB) was.
Lees verder...
LET OP!! 25-4-2018
Door Henrie van Bergen- Accountant - administratieconsulent

Bij ons in de wijk is er de laatste tijd nogal wat overlast, wat recentelijk ervoor heeft gezorgd dat een compleet huis nagenoeg is verwoest.
Lees verder...

Actueel nieuws

Zonder nieuw feit geen navordering Voor het opleggen van een navorderingaanslag heeft de inspecteur een nieuw feit nodig. Dat is een feit
BeĆ«indiging slapende dienstverbanden De kantonrechter Limburg heeft prejudiciële vragen voorgelegd aan de Hoge Raad over de