Loonadministratie

Loon is over het algemeen de grootste kostenpost van een bedrijf. Het is dus belangrijk dat de loonadministratie goed geregeld is. U kan dit geheel aan ons toevertrouwen, zodat u zich met uw core business kunt bezighouden.

Het papierwerk dat bij een loonadministratie kijken, is omvangrijk. Om maar niet te spreken over alle acties die dit papierwerk met zich meebrengt. Van het aannemen van een medewerker tot het afscheid nemen van een medewerker: het komt er allemaal ‘bij’.

Tenminste, als u het inderdaad zelf gaat doen. Maar waarom zou u?

Onze afdeling loonadministratie is gespecialiseerd in het MKB. Ze kennen het klappen van de zweep, houden hun vakgebied zorgvuldig bij en kunnen altijd terugvallen op hun administratiecollega’s of de andere specialisten binnen ons kantoor.

Razendsnel antwoord
Een telefoontje met een vraag wordt bij ons dan ook zo spoedig mogelijk, goed én compleet beantwoord. Voor u is die ene vraag misschien nieuw, maar voor ons hoogstwaarschijnlijk niet. En is dat toch het geval, dan weten we in ieder geval de weg naar het juiste antwoord. We horen dus graag van u!

Actueel nieuws

Pilot webmodule DBA gestart De pilot van de Webmodule Beoordeling Arbeidsrelatie (WBA) is op 11 januari 2021 van start gegaan. Door
Verlenging afspraken grensarbeiders De staatssecretaris van FinanciËn heeft meegedeeld dat met Duitsland overeenstemming is bereikt over