VACATURES

Werken bij Hendriks van Bergen & Smulders betekent vooral: samenwerken. Dat zie je terug in het multidisciplinaire karakter van ons kantoor,  maar ook in de manier waarop we graag met elkaar en met onze klanten omgaan. 

Ons kantoor in enkele korte kreten:

• Platte organisatie
• Directe lijnen
• Veel regionale contacten

• Ambitieuze collega's
• Zeer collegiale werksfeer
• Volop ontplooiingsmogelijkheden

Past dat bij jou? Dan komen we graag met je in contact.
 

PARTTIME SALARISADMINISTRATEUR


Als parttime salarisadministrateur ben je, met ervaren collega’s, verantwoordelijk voor de salarisadministratie van relaties. Je verwerkt de salarissen, de periodieke aangiften loonheffing, pensioen- en verzekeringsopgaven en de toepassing en naleving van de diverse cao’s. Je beantwoordt vakinhoudelijke vragen van relaties en informeert hen over de nieuwe ontwikkelingen binnen dit complexe en snel veranderende vakgebied. Juist door de zelfstandigheid, de korte communicatielijnen binnen het kantoor en het intensieve persoonlijk contact met relaties, krijgt deze functie een extra dimensie.

Voor deze dynamische parttime functie (16 tot 24 uur) gaat de voorkeur uit naar enthousiaste kandidaten met voldoende ervaring op loongebied en sociale wetgeving. Je hebt al enige werkervaring opgedaan op de afdeling salarisadministratie van een accountants- of administratiekantoor en bent toe aan een nieuwe uitdaging of een volgende stap in je loopbaan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je weet klanten op een prettige en accurate wijze te adviseren en aan je te binden.

Binnen dit kantoor heerst een prettige, informele werksfeer met een grote onderlinge betrokkenheid, prima studie- en doorgroeimogelijkheden en de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen.

Solliciteer nu door op onderstaande link te klikken.

https://www.maasland-personeel.nl/vacature/parttime-salarisadministrateur-2